100 fodboldfans tæver hinanden i København
Fodboldtilhængere fra FCK og Club Brugge fløj på hinanden ved Rådhuspladsen efter 0-0-kamp i Parken.

Kvalifikationskampen til gruppespillet i Champions League mellem FC København og Club Brugge onsdag aften fik sig et dramatisk efterspil i indre by i København.

De belgiske fodboldfans afsluttede aftenen på natklubben Rosie McGee's ved Rådhuspladsen, men omkring midnat opstod der et større slagsmål, da flere FCK-tilhængere mødte op ved dansestedet.

- Cirka 100 personer har været i slagsmål dernede. Jeg ved ikke, om de har aftalt det eller hvad, siger vagtchef Kim Nicholsen fra Københavns Politi.

Fodboldtilhængerne fik dog ikke lov til at tæve løs på hinanden i mange minutter, før københavnske betjente stormede til stedet og fik styr på de løse knytnæveslag. Ingen personer er blevet anholdt.

- Vi har fået lagt en dæmper på det, og vi har indgået dialog med dem. De belgiske fans er blevet bedt om at gå tilbage til deres hotel, og FCK-tilhængerne er blevet bedt om at gå hjem og sove, for festen er slut, siger vagtchefen.

Ingen personer er kommet alvorligt til skade under slagsmålet.

- Det sidste, jeg har hørt, er, at der har været en del blodnæser og rifter. Det er ligesom et cowboy-slagsmål, fortæller Kim Nicholsen.

FCK og Club Brugge spillede 0-0 i Champions League-turneringens tredje kvalifikationsrunde.

/ritzau/