1-årig kok med kæmpe succes

Mad og drikke
Kobe Wian er altid i godt humør. (Foto: Instagram)

Kobe Wian følges af over en million mennesker, når han kokkerer på Instagram

Han har endnu ikke lært at tale, men alligevel har Kobe Wian fra Hongkong lagt det sociale medie, Instagram ned.

 – Kokken Kobe elsker at lave mad, spise og udforske køkkenet, lyder det i den lille knægts biografi på instagram.

­

Og alle elsker baby-kokken. Han har intet mindre end 1,3 millioner følgere, der gerne ser med, når han tilbereder alt fra veganske burritos til Mac&Cheese – ledsaget af store smil og babylyde.

CNN har talt med Kobes mor, Ashley Wian. Hun fortæller, at eventyret begyndte, da hun ville dele sønnens begejstring i køkkenet med venner og familie.

– Madlavning er bare en af mange praktiske ting, han laver herhjemme. Han har det så sjovt, så jeg besluttede at filme det til familie og venner, fortæller den stolte mor.

Første afsnit af ”Kobe Eats” blev filmet i februar, og 15. april havde den lille dreng beskedne 400 følgere. Men pludselig eksploderede det hele…

Ashley Wian fortæller videre, at hun og Kobes far, Kyle, er begestrede over, at deres lille søn kan få så mange mennesker til at smile – især i denne corona-tid.

– Det får os til at føle, at vi gør noget rigtigt som forældre. At vi kan opdrage et barn med evnen til at få andre til at smile bare med sin latter, siger hun.

Kobe elsker at optræde på kamera og smage på ingredienserne. Og hvad kan han mon bedst lide at lave?

– Alt med ost! Især fordi, han så kan spise det undervejs, ler hans mor, der naturligvi altid hjælper til, når Kobe er i køkkenet.

Og når en 1-årig går i køkkenet, kan det hurtigt blive et griseri. Men hans søskende, Kevin og Kelly springer altid gerne til og hjælper med at rydde op efter chefkokken.

Du kan se den unge kok i køkkenet på hans instagram-profil herunder: