Viralt hit: Hanne klager over muslimer og deres toiletpapir

En klage til Føtex over muslimer og toiletbesøg bliver netop nu delt og gjort til grin på Facebook.
Et af de billeder, der netop nu går viralt, som er inspireret af den sære klage fra Hanne - en måske ægte, måske falsk Facebook-profil.
Et af de billeder, der netop nu går viralt, som er inspireret af den sære klage fra Hanne - en måske ægte, måske falsk Facebook-profil. Foto: Facebook

Øv - her troede man lige, at man kunne nå en hurtig tur i Føtex, og så må man vente længe i kø, fordi ekspedienterne favoriserer muslimerne, der køber 100 ruller toiletpapir.

Det problem har en Facebook-bruger ved navn Hanne klaget over på Føtex' Facebookside. Hendes klage er nu gået viralt på de sociale medier sammen med flere humoristiske kommentarer og billeder.

Det oprindelige opslag har fået 5.500 kommentarer og er blevet delt knap 700 gange.

Det er imidlertid usikkert, om Hanne er en ægte profil eller en drillepind. Hendes Facebook-profil har eksisteret i mange år, men hun har åbenbart skiftet efternavn flere gange, og hendes profils URL-adresse er et mandenavn.

Men uanset om Hanne er ægte eller falsk har hendes Føtex-opslag været årsag til en del grin på Facebook, og både kastet hashtagget #PrayForHanne og flere virale billeder (såkaldte memes), hvoraf mange handler om toiletpapir.

Flere er også kommet med sjove kommentarer - for eksempel tagget deres muslimske venner og for sjov bedt dem om at stoppe med at købe så meget toiletpapir.

Andre har skrevet på Føtex' Facebook-side og foreslået, at de samler ind til toiletpapir til Hanne.

Flere Facebook-brugere med muslimsk baggrund er også hoppet med på spøgen og er kommet med meget kreative og spøjse forklaringer på, hvorfor det er nødvendigt med alt det toiletpapir. Nogle af forklaringerne involverer krydret mad.

Avisen.dk har kontaktet Hanne-profilen på Facebook, men hun er ikke vendt tilbage.

Føtex selv har svaret pænt og seriøst på Hannes oprindelige opslag med en forsikring om, at de ikke favoriserer nogen kundegrupper, men glædeligt hjælper alle uanset oprindelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.