Vidste du, at alkohol gør dig smuk?

Forskning viser, at ét glas alkohol gør dig mere smuk, end du allerede er…men hold dig væk fra glas nummer to.
Jo jo den er faktisk god nok...ét glas vin gør dig kønnere
Jo jo den er faktisk god nok...ét glas vin gør dig kønnere Scanpix

Der er alt mulig god grund til at drikke et glas vin til din aftensmad i aften, for når du drikker et glas alkohol, vil du blive smukkere.

Men desværre bliver du ikke dobbelt så smuk, når du kaster dig over glas nummer to. Det skal du lade være med, forbedringen stopper efter et glas, skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Få et naturligt look på ingen tid

Studier fortaget på Bristol University viser, at du efter et glas alkohol vil få store pupiller, rosa kinder og se mere afslappet ud, hvilket gør dig kønnere.

Drikker du mere, så vil de afslappede muskler begynde at se unaturlige ud, og de rosa kinder vil forvandle sig til rødme og overblussede kinder, og det gør dig altså ikke kønnere.

LÆS OGSÅ: Usunde fejl du laver på badeværelset

Lidt alkohol er godt

Studiet er publiceret på LiveScience og her fortæller en af hovedforskerne, Marcus Munafò, at folk ser mere attraktive ud efter indtaget af lidt alkohol, end hvis de slet ingenting drikker:

- Det peger på, hvis det er sandt, at folk anses for værende mere attraktive, når de har indtaget lidt alkohol. Men indtager de mere alkohol, så bliver de ikke længere anset for at være attraktive.

Forskeren slår fast, at det naturligvis ikke er en reklame for, at alkohol er sundt. Det viser bare, hvordan alkohol overtager visse af kroppens mekanismer og, når der er tale om få mængder, forbedrer udseendet.

LÆS OGSÅ: Måltiderne, du kun må spise en gang om ugen

Han forklarer også, at det intet har at gøre med den effekt, der opstår, når personer der drikker meget alkohol pludselig synes, at alle andre er smukke. I deres forsøg er der tale om ædru mennesker, der vurderer mennesker, som drikker.

Men vil du være sikker på, at ham eller hende, du nyder et glas med, skal synes godt om dig, så skal du altså kun nøjes med at drikke det ene. Og vil du have mere, så sørg for at din sidekammerat også indtager mere, for så opdager han eller hun muligvis ikke, at du går fra at være attraktiv til mindre attraktiv.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.