Få et naturligt look på ingen tid

Drømmer du også om at se naturlig og frisk ud, i stedet for sminket og optegnet, så får du her et par tips til, hvordan du gør.
Her er guiden til det naturlig look - det er nemt
Her er guiden til det naturlig look - det er nemt Scanpix

Vejret bliver langsomt bedre og det betyder udedage og røde kinder, og hvorfor dække dem til med en tung makeup, når du kan vise dem og dit natulig look frem.

Det kan nemt lade sig gøre. Du skal bare følge få regler, skriver Prevention.

LÆS OGSÅ: Chokolade er det samme som en grøntsag

Drop foundation

Der findes ikke noget mindre naturligt end foundation. Vælg i stedet en BB Cream, for her får du både solcreme, foundation og dagcreme i et og det giver et mindre tungt udtryk.

Du skal kun bruge få små dråber, varme dem mellem to fingre og derefter smøre det på. Når du varmer det, så bliver cremen mere let og glider lettere ind i huden, forklarer makeup artist Emily Kate Warren.

Skru ned for din mascara

Lange tunge øjenvipper kan være smukke, men det giver ikke et naturligt udtryk. Du skal i stedet for at påføre fire lag nøjes med et enkelt eller få farvet dine vipper på en salon, så du slipper for at tænke på det i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Sådan undgår du at falde i over-spise-fælden

Vær forsigtig om øjnene

Når du bruger en concealer under dine øjne, så sørg for ikke at tage et for tykt lag på. Dæk de steder, der er mest nødvendige, men lad være med at overgøre det.

Det samme gælder, hvis du vil have øjenskygge på. Du kan enten droppe det helt eller vælge en meget nedtonet farve i en creme konsistens, der bedre glider ind i huden, forslår makeup ekspert Heidi Evora-Santiago.

LÆS OGSÅ: Vil du undgå gule tænder? Sådan gør du

Hold læberne neutrale

Vil du gerne give dine læber et lille pift, så vælg en farve, der matcher den farve, du får, når du gnubber dine læber lidt. Det næsten naturlig look, vil få dem til at se levende, men ikke overmalet ud. Og hold igen med skinnende gloss, for det vil også give et unaturligt look.

Hemmeligheden til et naturligt udtryk er ganske enkelt, at du holder igen. Dæk de mest nødvendige steder og hold så igen med resten – på den måde ser du både sund og frisk ud, uden hverken at ligne en hængt kat uden makeup (hvis du også er en af dem) eller en, der er på vej til fest.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.