Vanvittigt skuddrama til hiphop-koncert

Et skuddrama udspillede sig lørdag aften til en hiphop-koncert med blandt andre T.I. og Diddy. To blev såret, men ingen mistede livet.
Sean "Diddy" Combs skulle lørdag aften have spillet på den klub, hvor to fra publikum blev skudt.
Sean "Diddy" Combs skulle lørdag aften have spillet på den klub, hvor to fra publikum blev skudt. Foto: Chris Pizzello/AP

Er der noget, hiphop-miljøet er notorisk kendt for, så er det vildskab, vold og våben.

Måske er det derfor heller ikke så overraskende, at netop de tre ting lørdag aften havde sneget sig med ind på en klub i North Carolina i USA, hvor blandt andre hiphopperne T.I. og Diddy skulle give koncert.

Ifølge USA Today udspillede der sig nemlig et voldsomt skuddrama til koncerten i byen Charlotte, og selv om ingen mistede livet, blev to kørt væk fra klubben med skader efter pistolskud.

- Lige nu ser det ud til, at de begge er udenfor livsfare. Den ene person satte sig selv ind i en bil og kørte af sted mod hospitalet, mens den anden blev transporteret af en ambulance, forklarer politiinspektør J.D. Thomas fra politistyrken i Charlotte-Mecklenburg.

I skrivende stund er ofrene for skyderierne, der fandt sted på klubben og spillestedet Label i Charlotte i North Carolina, endnu ikke officielt identificerede.

En fra publikum filmede en video af panikken på klubben, og den kan du se lige her: http://videos-f-11.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/t50.2886-16/11014438_1564653480478831_1698705275_n.mp4

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.