Sig noget pænt om Løkke

Uffe Elbæk roser Løkke: Her gør han det godt

Lars Løkke Rasmussens politiske modstandere er blevet bedt om at sige noget pænt om statsministeren i anledning af regeringens kommende etårs jubilæum.
- Der er altså meget, hvor jeg er fuldstændig politisk uenig. Men jeg synes, han som kollega er i øjenhøjde, siger Uffe Elbæk (Å) om Lars Løkke Rasmussen (V).
- Der er altså meget, hvor jeg er fuldstændig politisk uenig. Men jeg synes, han som kollega er i øjenhøjde, siger Uffe Elbæk (Å) om Lars Løkke Rasmussen (V). Foto: Scanpix/arkiv

I dag, onsdag 28. juni, er det præcis et år siden, Lars Løkke Rasmussen (V) satte sig i den varme stol i Statsministeriet. 

Avisen.dk har bedt politikere fra Folketingets otte partier, som ikke sidder i regeringen, sige noget pænt om statsministeren i anledningen af etårs-jubilæet. 

- Lars Løkke har en øjenhøjdetilgang til os andre i salen. Han går gerne rundt og sætter sig ned og snakker med dem, der har lyst, når der er debat i folketingssalen, siger Uffe Elbæk, politisk leder af Alternativet.

Fuldstændig politisk uenig

Han tror selv, at Lars Løkke gør det, fordi han keder sig under debatterne i salen. Men det er også et klogt træk, fastslår Elbæk:

- Han er i stand til at opbygge relationer, og det respekterer jeg, og det er for øvrigt ledelsesmæssigt klogt, når man en etpartiregering, som hele tiden skal hente 90 mandater hjem.

- Men jeg måtte ikke sige noget negativt?

Nej. Kun positivt.

- Nå, men der er altså meget, hvor jeg er fuldstændig politisk uenig. Men jeg synes, han som kollega er i øjenhøjde, og når vi har spørgetime, synes jeg faktisk, at han lytter, selvom jeg ikke altid er enig i hans svar, lyder det fra Uffe Elbæk.

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.