Stjernerne raser efter Trumps tale

De amerikanske kendisser tager endnu engang tydeligt afstand fra Donald Trump, der nu har accepteret nomineringen til præsidentkandidat.
John Legend er en af de amerikanske kendisser, som flere gange har taget stor afstand fra Donald Trumps udtalelser. Arkivfoto.
John Legend er en af de amerikanske kendisser, som flere gange har taget stor afstand fra Donald Trumps udtalelser. Arkivfoto. Foto: Jack Plunkett/JACK PLUNKETT/INVISION/AP

Donald Trump er en mand, der deler vandene med sine holdninger, og i Hollywood er støtten til den karakteristiske milliardær ikke umiddelbart til at få øje på.

Det står endnu engang klart, efter at den kække rigmand torsdag aften i amerikansk tid formelt accepterede Republikanernes nominering af ham som partiets præsidentkandidat. I den forbindelse holdt Donald Trump en tale, der fik sindene i kog på de sociale medier, hvor flere af Hollywoods kendisser markerede sig ved at tage afstand fra rigmanden.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt The Hollywood Reporter, som beretter, at Donald Trump i sin tale især lagde vægt på sin plan om at bygge en mur, der skal holde illegale immigranter ude, ligesom at præsidentkandidaten understregede, at han vil beskytte amerikanske bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner mod "en hadefuld fremmed ideologi".

Den republikanske præsidentkandidats planer mødte dog ikke ubetinget støtte. Blandt andre komikeren Rosie O'Donnell ytrede højlydt sin utilfredshed.

- Hvide, racistiske, sexistiske amerikanere - han er jeres stemme - og hvor tragisk - milliardærbaby - en national skændsel, skrev komikeren blandt andet på Twitter i forbindelse med Donald Trumps tale.

Heller ikke sangeren John Legend havde meget til overs for Donald Trump.

- Hvis han taber valget, vil du aldrig igen blive råbt ad af Trump i så lang tid. Gør din patriotiske pligt, Amerika, tweetede sangeren blandt andet.

Også sangerinden og skuespillerinden Alyssa Milano var meget klar i mælet omkring sine følelser.

- Ikke min stemme, skrev sangerinden med henvisning til et hashtag, der på de sociale medier forbindes med brugere, som tager afstand fra Donald Trumps udtalelser.

Se stjernernes beklagelser her:

https://twitter.com/Rosie/status/756318751289647104

https://twitter.com/johnlegend/status/756332655218659329

https://twitter.com/Alyssa_Milano/status/756331084086816768

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.