Rosenkrantz-Theil efter skilsmisse: Her er min nye kæreste

Forelsket i søn af politisk veteran.
Hun har fundet kærligheden på ny - og den udkårne er én, hun godt kan diskutere politik med.
Hun har fundet kærligheden på ny - og den udkårne er én, hun godt kan diskutere politik med. Foto: SCANPIX arkiv

Sidste år blev hun skilt fra sin mand, som hun har to børn med. Ni år havde de de været sammen, og Pernille Rosenkrantz-Theil har selv kaldt skilsmissen for en "kæmpe sorg."

- Jeg har da haft en masse drømme om, hvordan tingene skulle være. Og noget af det mest forfærdelige, man kan komme til, er at gøre sine børn kede af det. Tænk så at gøre det med vilje, har hun sagt til Femina om skilsmissen, som hun dog også har kaldt en af de "mildeste i miles omkreds", fordi hun og eks'en kommer godt ud af det med hinanden.

Nu er der dukket en ny mand op i det socialdemokratiske folketingsmedlems liv. Hun har fået sig en kæreste, og det er en, som hun uden tvivl vil kunne diskutere en masse politik med.

38-årige Pernille Rosenkrantz-Theil fortæller til Ekstra Bladet, at hun nu danner par med Rune Baastrup.

Han er 35 år og udviklingschef i centrum-venstre tænketanken Cevea. Og så er han søn af SF-veteranen Anne Baastrup.

Ligsom Pernille Rosenkrantz-Theil har Rune Baastrup børn fra sit tidligere forhold. Han er uddannet cand.scient.soc fra Københavns Universitet og var i 2012-2013 kampagne- og udviklingskonsulent for Socialdemokraterne i København.

Før det var han konsulent i 3F, hvor Pernille Rosenkrantz-Theil også har arbejdet. Hun og den nye kæreste har været venner i mange år, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.