Prins Henrik samler studine op ved vejkanten

Sygeplejerske-studerende Sus Thorsøe fik sig en køretur med Prins Henrik i weekenden.
- Og da jeg så vendte mig opdagede jeg, at prinsen selv sad bag rattet. Det var altså ham, der var stoppet for at tage mig op. Det gav en del grin i bilen, siger Sus Thorsøe.
- Og da jeg så vendte mig opdagede jeg, at prinsen selv sad bag rattet. Det var altså ham, der var stoppet for at tage mig op. Det gav en del grin i bilen, siger Sus Thorsøe. Foto: Nils Meilvang/arkiv/Scanpix

Hvis du nogensinde har blaffet dig til et lift, ved du, at det kan være høj som lav, tyk som tynd, ja hvem som helst, der samler dig op.

Det kunne Sus Thorsøe fra Østerlars på Bornholm bekræfte søndag, da hun blaffede sig til et lift ind til Rønne, hvor hun studerer på Sygeplejeskolen. Hun fik sig en royal køretur, fortæller DR Bornholm.

Sus Thorsøe var begyndt at gå ind mod Rønne, da et mørkeblåt folkevognsrugbrød pludseligt stoppede. Hun lagde mærke til, at bilen var fyldt af mænd i jagt-tøj. Det gjorde ikke noget, for Sus Thorsøes mand er selv jæger, så hun skulle nok kunne få tiden til at gå.

Hun satte sig med ryggen til forsædet og genkendte hurtigt flere af jægerne fra den kulørte del af den danske presse.

- Det gik efterhånden op for mig, at det var Prins Henriks jagtselskab - men han var der ikke, siger Sus Thorsøe til DR Bornholm.

Prins Henrik var chauffør

Bukkejagten gik ind i weekenden og i den anledning var Prins Henrik – som han gør hvert år – kommet til Bornholm sammen med en flok bekendte for at jage.

Prinsen bor på Kongeskibet i Rønne Havn og jager på Søren Friese, skovrider i Naturstyrelsen, jord.

Derfor fik Sus Thorsøe da også efterhånden tænkt sig frem til, at Prins Henrik også måtte være i bilen.

- Og da jeg så vendte mig opdagede jeg, at prinsen selv sad bag rattet. Det var altså ham, der var stoppet for at tage mig op. Det gav en del grin i bilen, siger Sus Thorsøe.

Selskabet havde kun skudt en enkelt lille buk denne morgen, men humøret var alligevel højt hele vejen til Rønne, fortæller Sus Thorsøe.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.