Opdagede Jeanettes sygdom: "Du er ikke ansat alligevel"

Jeanette Lund havde været til jobsamtale og fået sit drømmejob. Men da arbejdspladsen fandt ud af, at hun tidligere havde haft stress, trak de ansættelsen tilbage.
Jeanette scorede drømmejobbet og sagde sit gamle arbejde op. Men så fik hun et opkald fra HR-konsulenten fra den nye arbejdsplads. De havde pludselig skiftet mening, og Jeanette var ikke ansat alligevel.
Jeanette scorede drømmejobbet og sagde sit gamle arbejde op. Men så fik hun et opkald fra HR-konsulenten fra den nye arbejdsplads. De havde pludselig skiftet mening, og Jeanette var ikke ansat alligevel. Mariesacha / Scanpix arkiv / Modelfoto

Har du haft stress? Nå, så er du altså ikke ansat alligevel.

Jeanette Lund mistede drømmejobbet lige efter hun havde fået det, fordi den nye arbejdsplads opdagede, at hun tidligere havde været sygemeldt med stress. Det skriver fagbladet Journalisten.

Efter at være gået ned med stress i sit kommunikationsjob for en kommune, hvor arbejdspresset blev større og større og chefen konstant var fraværende, gik Jeanette Lund ned med stress og var sygemeldt i en periode.

Hun kom igennem stressforløbet med hjælp fra en psykolog og kom tilbage på arbejde, men begyndte at se sig om efter et andet job. Da drømmejobbet som markedsføringschef i en stor virksomhed dukkede op, søgte hun jobbet og fik det.

Jeanette Lund nåede lige at sige sit gamle job op, så ringede HR-konsulenten, som hun havde været til jobsamtale med. Den nye arbejdsplads havde pludselig fået kolde fødder, fordi de havde fundet ud af, at Jeanette Lund havde været sygemeldt med stress.

Selvom hun forsøgte at forklare, at stress-sygemeldingen havde med forholdene på det gamle job at gøre, ville den nye arbejdsplads ikke have hende.

- Jeg havde misbrugt deres tillid. Jeg var helt slået ud. Jeg kunne næsten ikke køre hjem. Jeg har efterfølgende tænkt over det rigtig mange gange. Skulle jeg have fortalt om min stress? siger Jeannette Lund til Jounalisten.

I dag er hun selvstændig med eget firma, og har lært forskellige teknikker til at undgå igen at gå ned med stress.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.