Nordjyde ringet op på jobbet: Nu er du millionær

En heldig nordjyde scorede hele 12,3 millioner i Lotto i weekenden og fik den glade besked, da han var på arbejde.
Hurra for en fest, den 30-årige nordjyde nu kan holde. I mange år.
Hurra for en fest, den 30-årige nordjyde nu kan holde. I mange år. Polfoto (arkivfoto)

Normalt kan mandag morgen godt være lidt træls at komme igennem på jobbet. Men for en 30-årig Lotto-spiller fra Aalborg-egnen blev det hele pludseligt meget sjovere.

Han blev i morges ringet op, da han lige var mødt ind på sit arbejde. I røret var et venligt menneske, der informerede ham om, at han havde vundet lørdagens Jackpot-pulje på 12,3 millioner - helt præcist 12.392.737 kroner - i Lotto.

- Jamen, jeg er jo en klassisk skeptisk nordjyde, så det troede jeg da ikke på. Og da manden i telefonen bad mig logge ind på min spilkonto, bildte jeg ham ind, at jeg ikke sad ved en computer. Mig skulle han ikke narre, siger den heldige Lotto-spiller ifølge en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Kuponen var spillet via et såkaldt Plus-abonnement, hvor man automatisk er med hver uge – og det havde den heldige nordjyde ikke tjekket en rum tid.

- Jeg har haft abonnementet i seks år, men ikke været logget ind på min konto siden 2011. Jeg får bare de her mails om, hvorvidt jeg har vundet eller ej, siger han.

Men i dag kom der dog ikke en mail, men et telefonopkald. Og efter lidt tid var nordjyden mere eller mindre overbevist.

Han holder ind til videre den gode nyhed skjult for sine kolleger og vil ikke have sit navn i medierne. Men han har overbragt den glade nyhed til sin far, der lød som om, han var ved at begynde med at hulke af bare glæde.

Vennerne får også besked på et tidspunkt - og de bliver måske ikke blot inviteret med på en party-tur i Jomfru Ane Gade. En fodbold-rejse til London er også med i overvejelserne. Det samme er en ny bolig - og flere ferier. Om den nyudklækkede millionær beholder sit job, står der intet om i pressemeddelelsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.