84-årig jyde vinder formue: Kaffe og kage til hele byen

I Fjaltring ved Lemvig har en flink pensionist vundet seks millioner i Lotto.
Damen, der har vundet i Lotto, vil ikke stå frem med navn eller foto. Så vi bringer et billede af en pensionist, som også virker ret tilfreds med tilværelsen.
Damen, der har vundet i Lotto, vil ikke stå frem med navn eller foto. Så vi bringer et billede af en pensionist, som også virker ret tilfreds med tilværelsen. Scanpix - arkivfoto

En glad og gavmild dame på 84 år vandt i weekenden godt seks millioner kroner i Lotto.

Hun har boet i Fjaltring i 33 år og fandt det helt naturligt at fejre det med byens øvrige beboere, at hun er blevet millionær.

Dagbladet Holstebro-Struer beretter, at damen i dag har budt på kaffe og lækkert hjemmebag til alle kunder i Fjaltring Købmandsgård. Hun stod endda selv og tog imod i butiksdøren, for som hun siger: "Jeg kan slet ikke lade være med at fortælle det." Ifølge avisen glæder de andre i byen sig over hendes held.

Bobler og ny bil

Den raske pensionist siger til Dagbladet Holstebro-Struer, at hun faktisk havde drømt en nat, at hun ville vinde på en lodseddel. Det var på grund af drømmen, at hun købte Lotto-kuponen, men hun blev først klar over, at der var gevinst på den, da en veninde sagde, at nogen havde vundet seks millioner kroner hos købmanden.

- Så sagde jeg: 'Gud, det er nok mig.'

Den 84-årige bliver boende i Fjaltring, som er 'det bedste sted på jorden.' Men det bliver nok til en ny bil. Den, hun har nu, er 14 år gammel. Det blev også til en lille én - eller rettere flere - da den 84-årige sandede, at hun nu var millionær.

Først stod den på champagne, og da boblerne slap op, gik damen og hendes familie over til rødvin.

Gevinsten, der lyder på 6.079.866 kroner, er den højeste, der nogensinde er blevet vundet i Lemvig Kommune.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.