Lotteri-millionær deler jordbærtærter ud fra sygeseng

En fynbo i 30'erne vandt i fredags en million kroner i Keno. Han fejrede milliongevinsten fra hospitalsengen ved at dele jordbærtærter ud til hele afdelingen, hvor han er indlagt.
Fynboen, der er hospitalsindlagt, blev så glad over milliongevinst, at han delte jordbærtærter ud til hele afdelingen på Odense Universitetshospital.
Fynboen, der er hospitalsindlagt, blev så glad over milliongevinst, at han delte jordbærtærter ud til hele afdelingen på Odense Universitetshospital. Foto: Scanpix/Camilla Rønde

Den anonyme Keno-millionær fra Assens har været indlagt på Odense Universitetshospital i et stykke tid og befandt sig i hospitalssengen, da han i fredags åbnede mailen fra Danske Spil med den glædelige nyhed.

I første omgang troede fynboen slet ikke på, at han virkelig havde vundet en million, og måtte ringe og tjekke hos Danske Spil. Men den var god nok.

- Jeg blev så glad. Vi har ikke haft børnene med på ferie i lang tid. Og huset har også længe trængt til en kærlig hånd. Det kan vi begynde at planlægge, når jeg kommer hjem, fortæller vinderen i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Nu sker der noget godt

Den heldige vinder, der til dagligt er studerende, regner med at have mindst en uge tilbage i hospitalsengen. Det var også herfra, milliongevinsten blev fejret med jordbærtærter, som hans kone havde indkøbt til lejligheden.

- Vi er den nabo, som al det skidte sker for. Nu sker der noget godt. Og det føles dejligt, fortæller den nyslåede millionær.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.