Mikkel Beha: En irriterende sømand

Den morgenfriske Tv-vært forventer meget af sig selv og andre, og netop derfor kan han ind imellem være røvirriterende.
Mikkel Beha fortæller, hvordan han ind imellem er lidt for utålmodig
Mikkel Beha fortæller, hvordan han ind imellem er lidt for utålmodig Scanpix/Mads Nissen

Er du også røget med på familien-Beha bølgen og sidder klistret til skærmen, når TV2 viser ”Kurs mod fjerne kyster”? Så er du ikke alene, for programmet er den højst vurderede TV2-serie nogensinde, fortæller 48-årige Mikkel Beha til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Slås I om pladsen i sengen? Sådan sover I bedre sammen

Og det kan man jo sagtens forstå. Serien flår jo i enhvers indre eventyrer, men Mikkel selv var noget i tvivl, før han sagde ja til at lave programmerne.

Han var usikker på, om han ville udsætte drengene Emil og Theis for eksponeringen. Samtidig var han i tvivl om, hvorvidt han kunne løfte arven efter sin far Troels Kløvedal. Og ja, så var han bange for, at folk ville se programmerne som en omgang hjemmevideo.

Hjemmevideo eller ej programmerne er en succes. Men Mikkel slider også for at få alting til at gå op i en højere enhed – både på jobbet og privat.

LÆS OGSÅ: De "gode" vaner der giver bumser

Kan være meget utålmodig

Mikkel stiller store krav til sig selv, og hvis han skal pege på noget, som er et svagt punkt, så det hans utålmodighed i den forbindelse:

- Et af mine svage punkter er utålmodighed med de mennesker, der er rundt om mig. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg er røvirriterende nogle gange, fordi jeg forventer det i et tempo, som jeg synes, er det rigtige, men som måske ikke er det for dem, siger Mikkel Beha til ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Tip: Sådan kommer du tættere på en rund numse

De høje forventninger kan ind imellem ende i skuffelser, og her kommer Mikkels mangeårige partner og kone Marian på banen, fortæller han. Hun minder ham ind imellem om, at han har meget høje forventninger.

Elsker projekter

Mikkel og Marian er, som man også kan se i serien, et meget fasttømret par og sådan beskriver Mikkel også selv deres forhold. Hun er hans udgangspunkt, de har en god to-enighed, og så er de rigtig gode til at have projekter sammen.

Mikkel fortæller til ALT for damerne, at omdrejningspunktet i hans liv faktisk er projekter:

- Omdrejningspunktet er projekter. Det er godt at have projekter. Man skal holde sig i gang og hele tiden føde nye drømme.

LÆS OGSÅ: Nuttet baby-prins på listen over bedst klædte mænd

Og det er netop dét med, at Mikkel og Marian er gode til at lave ting sammen og have gang i projekter, der er opskriften på deres lange lykkelige ægteskab, fortæller Tv-værten. Og serien ”Kurs mod fjerne kyster” må da siges at være et projekt, der nok skal holde familien i gang en rum tid.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.