Tip: Sådan kommer du tættere på en rund numse

Den perfekte numse er dejlig rund, vil de fleste kvinde sige. Men hvordan bliver den det, hvis den ikke er det fra naturens side? Det er ikke så svært endda.
Drømmer du også om en mere rund numse?
Drømmer du også om en mere rund numse? Scanpix

En dejlig rund numse. Det ønsker mange kvinder sig, men desværre har sådan en numse det med at falde lidt sammen, jo ældre vi bliver og det kræver derfor vedligeholdelse, hvis vi vil have vores drømme-numse.

LÆS OGSÅ: Dét vidste du ikke om Nutella

Det kræver, ifølge ALT for damerne, træning. Det er ikke til at komme udenom, for en rund numse kommer ikke altid af sig selv.

Forandringer på kort tid

ALT for damerne har allieret sig med forfatter og personlig træner Anna Bogdanova, der kan fortælle at med den rette træning, vil der på kort tid være synlige resultater at se:

- Træner du dine baldemuskler korrekt, vil du allerede efter fire uger kunne se en forandring, og efter otte uger vil der være rigtigt stor forskel, hvilket vil sige, at din numse vil være blevet en hel del rundere, siger hun.

LÆS OGSÅ: Disse uskyldige vaner skal du ændre for at forlænge livet

En god øvelse

Personlig træner Anna Bogdanova forslår, at du specifikt træner dine balder 10 minutter inden, du laver din normale træning. Og hvis ikke du træner, så skal du lave baldeøvelser fire gange om ugen i 15-20 minutter – øvelser hun viser i sin nye bog: ”Timeglasfigur på 9,5 uge.”

LÆS OGSÅ: Aften-snack: Her er de bedste for din søvn

En af øvelserne går ud på, at du læner dig ind over et bord og lægger dig på maven på det. Du skal kunne bøje hoften ved spisebordskanten. Drej det ene ben lidt udad, løft benet op og hold det i spændet i 4-6 sekunder. Sænk derefter benet igen og gentag øvelsen 10-12 gange og fortsæt derefter til det andet ben.

Det kræver naturligvis lidt mere end denne enkelte øvelse, men den er en rigtig god øvelse til opstarten. Og så kan du altid bygge på senere i processen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.