Mette Blomsterberg: Vil ha' en mand, der klapper mig bagi

Selv om konditor Mette Blomsterberg godt kan blive irriteret over, at hendes mand ikke har renset tagrender, selv om han er blevet bedt om det 11 gange, så vil hun hellere have klap bagi end rene tagrender.
Skønne Mette Blomsterberg, her i armene på Michael Olesen, som var hendes partner i sidste års udgave af Vild Med Dans. Om han klappede hende bagi vides ikke - men det gør Mettes mand med det poetiske navn Henrik Jæger Blomsterbergi hvert fald.
Skønne Mette Blomsterberg, her i armene på Michael Olesen, som var hendes partner i sidste års udgave af Vild Med Dans. Om han klappede hende bagi vides ikke - men det gør Mettes mand med det poetiske navn Henrik Jæger Blomsterbergi hvert fald. Betina Garcia / Scanpix

Konditor Mette Blomsterberg er gift med Henrik Jæger Blomsterberg, der for længst gået ind i sin kones forretning, hvor han tager sig af blandt andet salg og marketing. Og Mette Blomsterberg erkender da også, at det at danne par med Mette Blomsterberg kræver en mand, der med hendes egne ord, er rigtig meget mand.

– Det kræver sin mand at gøre det, som Henrik gør, og det har også været en proces for ham, og os sammen, at nå hertil, hvor vi er i dag. Men i virkeligheden er det nok slet ikke rollen som Mette Blomsterbergs mand, der har været den store udfordring, det er mere det at have en kone som Mette Blomsterberg. Det er en meget større udfordring at have en kone, der har så meget ben i næsen –  og  vil det hele selv, kan det hele selv og gør det hele selv, siger Mette Blomsterberg til SØNDAG og fortsætter:

– Han ved, hvordan det er at have en kone, som alle spørger efter, og det kan han sagtens rumme. Det er mere hende dér den skruphysteriske, der hele tiden vil have sin vilje, der er drønirriterende. Og samtidig er det den side af mig, han er faldet for, ved jeg jo, siger hun.

Det startede som en hæsblæsende forelskelse mellem Mette Blomsterberg og hendes mand. Pludselig voksede problemerne dem over hovedet. På søndag.dk fortæller hun om de 2 væmmelige år, hvor parforholdet var i krise

Derfor faldt jeg for Hans

Men det er ikke kun Hans Jæger Blomsterberg, der har det sådanmed sin kone. Mette Blomsterberg har det på samme måde med sin mand.

– Det, der irriterer mig, er også det, jeg er faldet for. Henrik er en levemand, der elsker livet, elsker mennesker og gang i den, elsker det impulsive: Skal vi ikke? Jo, det gør vi da. Kom! Han er underholdende, han er glad, og han er på. Det faldt jeg da også for. Men det skal jeg også lige huske mig selv på, når jeg står og bander over, at der ikke er sket en skid, selv om jeg 11 gange har bedt ham om at rense tagrender, siger hun og fortsætter:

– Jeg forelskede mig i en mand, der var glad og galant og omsorgsfuld. Og det er han stadig. Så kan det godt være, jeg er træt af, at han ikke gider rense tagrender, for det gider han ikke, men glem det. Jeg vil hellere have en mand, der er glad og har lyst til at klappe mig bagi frem for at rense tagrender dagen lang. Man kan ikke få det hele. Og sjovt nok tror jeg, han tænker det samme om mig, siger Mette Blomsterberg.

Sonja Oppenhagen. Derfor forlod jeg Klaus Pagh. Læs mere på søndag.dk

Det har ikke altid været nemt

Men det er ikke kun lutter lagkage hjemme hos familien Blomsterberg.

– Indimellem er vi også ved at flå hovederne af hinanden. Mere lyserødt skal det heller ikke lyde. Vi har brugt mange år på at være stædige og bekæmpe hinanden. Det har været en lang proces – både forretningsmæssigt og privat – at komme hertil, hvor vi er i dag. Det har ikke altid været nemt. Men hvad er det, der gør, at vi tror, at alt skal være en dans på roser? Det er der sgu da ikke noget, der er. Livet er ikke en dans på roser, siger hun.

Af SØNDAG, redigeret af webredaktionen, SØNDAG/Traffic Center,  Aller Media.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.