Martha fra 'Badehotellet': Kærligheden må vente

Ena Spottag er for tiden aktuel som køkkenpigen Martha i Badehotellet – privat kommer skuespillet først og kærligheden er der ikke tid til.
En scene fra Badehotellet skal i gang med at laves
En scene fra Badehotellet skal i gang med at laves Scanpix

Ena Spottag er gået i forældrenes fodspor, er datter skuespillerne Jens Jørn Spottag og Dea Fog, og så har hun fået en forrygende start på sin karriere med en stor rolle i den populære Tv-serie Badehotellet og opgaver på teatret.

Men lange dage på jobbet og et iver efter at gøre det godt som skuespiller, har indtil nu gjort, at skuespilleren Ena Spottag endnu ikke har haft rigtig tid til kærligheden, fortæller hun til Ekstra Bladet:

- Jeg er 29 år og selvfølgelig kunne det da være dejlig med et fast forhold og alt det der, men jeg har bare ikke haft tid, siger hun.

LÆS OGSÅ: 6 små måder at sige: Jeg elsker dig

Hun fortæller, at hendes fokus er at blive en god skuespiller, og det betyder lange arbejdsdage og det matcher ikke godt med et parforhold.

Lange dage på jobbet

Selvom Ena Spottag har haft skuespillet med i rygsækken og kendt til livet på scenen fra barn, så er hun alligevel blevet lidt overrasket over, hvor hårdt det ind imellem er, at arbejde som skuespiller, fortæller hun til Se og Hør:

- Jeg synes det er sjovt, men nogle gange er det hårdere, end jeg havde troet.

LÆS OGSÅ: Begår du en af de klassiske shampoo-fejl?

Men heldigvis er det også sjovt, og det er dét, der holder den unge skuespiller kørende på dage, hvor hun først filmer fra fire om morgenen til 18 om aftenen, for derefter at tage direkte på teatret og arbejde.

- Sådanne arbejdstider skal man lige vænne sig til, og nok ikke have hver dag, siger hun.

Selvom det kan være hårdt, så er det ikke noget hun brokker sig over, for sådan er livet som skuespiller, og sådan har det altid været, fortæller hun til Se og Hør:

- Sådan arbejdede de hele tiden i gamle dage. Jeg læste engang om skuespilleren Bodil Kjer, der nærmest ikke sov som ung. Men hvis man synes, det er sjovt, så tænker man ikke over det. Så er det bare en adrenalinfest, der kører hele tiden.

LÆS OGSÅ: De "gode" vaner, der giver bumser

Om med så travl en hverdag, så kan man egentlig godt forstå, der ikke er tid til kærlighed…endnu.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.