6 små måder at sige: Jeg elsker dig

Det er Valentinsdag og selvom det gerne er mændene, der kommer med blomster, så kan du nemt vise ham, at du også elsker ham.
Du kan vise din mand, at du elsker ham på mange andre måder end med ord
Du kan vise din mand, at du elsker ham på mange andre måder end med ord Scanpix

Det er både lørdag og Valentinsdag – altså en perfekt mulighed for at være sammen med ham, du kan lide. I kan sove længe, være oppe til sent og bruge dagen på at forkæle og sætte pris på hinanden.

Han forkæler måske dig med blomster. Men hvordan viser du ham, at han er noget ganske særligt. Og hvordan viser du det på den lange bane og ikke bare i dag?

LÆS OGSÅ: Begår du en af disse klassiske shampoo-fejl?

Du skal selvfølgelig sige ”jeg elsker dig” til ham, men det kan du jo ikke gøre hele dagen eller hver gang, du i fremtiden vil vise, at du sætter pris på ham. Derfor har Woman’s Day kigget nærmere på, hvad der fungerer for deres læsere – og de er kommet frem til disse små måder, hvor du uden ord kan sige: Jeg elsker dig.

Lav en ”date” hver dag

I har muligvis travlt med arbejde, fritidsaktiviteter, børn, huset og meget andet. Men prøv at skabe en lille stund hver dag, der kun er for jer.

Aftal, at I enten spiser morgenmad sammen, at I spiser til aften, eller at I deler en øl i haven efter fyraften. Små møder eller dates, der lige giver jeg fem minutters par-tid hver dag.

LÆS OGSÅ: Slås I om pladsen i sengen? Sov bedre sammen

Fortæl om jeres følelser

I en travl hverdag kan det være svært at huske, hvilke ting og oplevelser I egentlig gerne vil dele med hinanden, når aftenen kommer eller det endelig er weekend.

Skriv derfor et par stikord til dig selv hver dag om ting, emner, tanker, følelser eller andet, du har lyst til og brug for at dele med din partner, når I får tid. På den måde husker I at være en del af hinandens følelsesliv.

Hold gnisten i gang

Uanset om I arbejder meget, er meget væk fra hinanden, eller altid er hjemme hver dag klokken 16, så skal der holdes gang i gnisten.

Det kan I gøre ved at efterlade små beskeder til hinanden, sende en fræk sms, gøre jer lidt lækre for hinanden eller lade små søde kommentar falde nu og da. Husker du det, så minder du ham om, at du er hans.

Hjælp ham

På de dage, hvor du har ekstra overskud, og din mand ikke har, så vis at du kan se det og gerne vil hjælpe. Vask hans arbejdstøj, smør hans madpakke eller hjælp ham med en af de ting, han skal have gjort, for så viser du, at du vil ham det godt.

LÆS OGSÅ: Sådan når I klimaks samtidig

Værdsæt jeres minder

Gør noget særligt ud af de små sejre og milepæle I har haft og har i jeres forhold.

Er det tre år siden I flyttede ind i jeres drømmehjem, så drik bobler på jeres held. Har din mand hevet en rigtig god handel i hus på jobbet, så sørg for at han bliver rost og fejret for det. Eller har jeres hund fødselsdag, ja så gør noget særlig ud af den dag.

Find måder at gøre almindelige små milepæle til noget særligt, for dem vil I senere huske og dele som gode minder.

Husk de små gaver

Det er mægtig fint at give din mand en Webergrill eller en rejse til London, men de små praktiske gaver i hverdagen har også stor betydning og er et tegn på kærlighed.

Hader din mand kaffen på sit arbejde, så giver ham et klippekort til den lokale kaffebar, så han kan hente sin kaffe der hver morgen. Fryser han fingrene, når han løber, så køb et par gode løbehandsker, eller sover han dårligt om natten, så forær ham en ny pude, eller er det hans tur til at have kage med på kontoret, så bag den for ham, eller….ja du ved nok bedst selv, hvilke små ting din mand vil værdsætte.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.