Mand redder kats liv og brækker benet: Se kattens reaktion

Manden reddede kattens liv. Det kom han ikke til at fortryde.
Da katten Lazarus var tæt på at fryse ihjel, modtog han masser af kærlighed og omsorg fra sine nye ejere. Nu gør han gengæld. I bunden af artiklen kan du se hele den søde video.
Da katten Lazarus var tæt på at fryse ihjel, modtog han masser af kærlighed og omsorg fra sine nye ejere. Nu gør han gengæld. I bunden af artiklen kan du se hele den søde video. Foto: Screenshot / Youtube

Katten Lazarus og hans ejer har et helt særligt bånd.

Lazarus blev nemlig som killing reddet fra at fryse ihjel i november, da amerikanske Branden Bingham fandt den lille kat livløs og stivfrossen i sneen, tog den ind til sin familie, og fik med varme og omsorg liv i det lille pus igen. Familien adopterede Lazarus, og den har nu et rigtigt godt katteliv ved sine nye ejere.

Men her et par måneder senere er det Branden Bingham, faderen i den lille familie, som har brug for omsorg. Han har nemlig brækket benet.

Og som man kan se i videoen, er kattens reaktion rørende. Han giver i tifold al den kærlighed tilbage, han selv modtog i sin tid.

Lazarus har nærmest ikke forladt sin menneskefars side, siden han kom hjem fra hospitalet, fortæller Branden Bingham i videoen. Den bløde, hvide kat har åbenbart besluttet, at hans sårede ejer har behov for masser af nus, putning, slik og en afslappende spindekoncert.

Mon ikke Branden Bingham snart får det bedre af alt den omsorg og kærlighed?

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.