Lars Løkke på skrump: Sådan har jeg tabt mig

Efter han begyndte at følge en ret simpel leveregel, er Venstre-bossen skrumpet.
Der er blevet mindre af Lars Løkke.
Der er blevet mindre af Lars Løkke. Foto: Polfoto

Der er blevet mindre af Lars Løkke Rasmussen. Her før valgkampen for alvor sætter ind, har Venstres formand smidt nogle kilo - muligvis for at nå den rette kampvægt, når slaget mod Helle Thorning-Schmidt skal stå.

Overfor Århus Stiftstidende røber han, hvornår han bestemte sig for at gå på skrump. Det skete i begyndelsen af april, og af samme årsag holdt han igen, da han var med til fejringen af dronning Margrethes fødselsdag 8. april i Århus

- Der afstod jeg fra maden. Ikke fordi den ikke var god, men fordi jeg havde besluttet mig for at tage mig sammen, siger han til avisen.

Han siger ikke, hvor meget han har tabt sig, men afslører, at kuren er bygget op efter de gode, gammeldaws principper om mere motion og mindre mad.

- Og så har jeg indført én svær, men enkelt leveregel: Det man spiser efter 18, feder om natten, siger Lars Løkke, som erkender, at netop dén regel er svær at leve efter for en politiker som ham, der ofte overnatter på hotel og har sene arbejdsdage.

- Men det virker, bedyrer han.

Venstre-bossen erklærer, at han IKKE skal ud at have nyt tøj, selv om det gamle er lidt stort nu efter vægttabet. Det kan sagtens syes ind, siger han ...

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.