Frustreret millionærdatter på bistand: Skifter hele tiden bopæl

Anne Mette Beckmann har ingen penge og intet sted at bo. Hun er snart aktuel i ”Til middag hos” på TV3.
Anne Mette Beckmann fortæller til Her og Nu, at hun er sofasurfer og aldrig får pakket sine ting ud, før hun skal videre til det næste sted.
Anne Mette Beckmann fortæller til Her og Nu, at hun er sofasurfer og aldrig får pakket sine ting ud, før hun skal videre til det næste sted. Foto: Stv/Frederik Bondesen

Glamour, luksusliv, riviera ... Anne Mette Beckmann glemmer ikke sit tidligere liv med penge, tjenestefolk og sorgløshed på førsteklasse i Portugal og Frankrig.

Den nu 62-årige Anne Mette Beckmann blev kendt, da hun for et halvt års tid siden ikke kun blotlagde sit liv i tv-dokumentaren "Millionær på bistand", men også delte de danske seere.

Og hun er stort set ikke kommet videre, siden hun måtte forlade det sydeuropæiske jetset og vendte hjem til Danmark og bistand.

- Jeg ved jo godt, at jeg har gjort mange dumme ting. Det kan jeg se nu, men jeg kan bare ikke lave om på det. Sket er sket. Lige nu forsøger jeg bare at klare mig igennem på bedste måde. Jeg tager en dag ad gangen. Penge har jeg stort set ingen af, og jeg skifter hele tiden bopæl. Det er meget frustrerende at være hjemløs, men jeg er født optimist. Så jeg skal nok klare mig, siger Anne Mette Beckmann til Her og Nu.

- Jeg er godt klar over, at jeg aldrig kommer til at leve det liv igen. Det er et overstået kapitel, men jeg nød det rigtig meget dengang, siger Anne Mette Beckmann til ugebladet.

Med i "Til middag hos"

Og tv-seerne kommer til at møde hende igen. I november toner hun frem på skærmen i TV3-programmet ”Til middag hos”. Den hjemløse Anne Mette Beckmann måtte låne et køkken til lejligheden. Hun optræder i programmet sammen med kunstneren Kristian von Hornsleth, sangerinden og bloggeren Anne Gadegaard og Mads "Champagnedrengen" Dinesen.

Anne Mette Beckmann

Anne Mette Beckmann boede i Portugal de første 11 år af sit liv. Herefter fulgte otte år i Danmark på Bagsværd Kostskole.

Dernæst boede familien Beckmann 26 år i Frankrig, hvorefter de i 1998 flyttede til Portugal. 
Indtil for ti år siden, levede Anne Beckmann et overklasseliv for en stor familiearv.

Da den var brugt, kunne man i TV2-dokumentaren "Millionæren, der mistede alt" fra 2010 følge Anne Mette Beckmann og moderens problemer med at omstille sig til livet i en 2-værelses lejlighed i Portugal.

Anne Mette Beckmann vendte tilbage til Danmark tidligt på efteråret 2015. Hendes mor døde i marts 2015.

Kilde: Ekstra Bladet m.fl.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.