Kendt forfatter sælger huset - på én dag

Sara Blædel har solgt sit rækkehus. Du kan fortsat nå at få en bid af krimiforfatteren. Hendes sommerhus er nemlig også til salg.
Sara Blædels rækkehus var kun officielt til salg en dag. Så var det solgt.
Sara Blædels rækkehus var kun officielt til salg en dag. Så var det solgt. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Øøhhh, liggetid? Hvad er det for noget? Det spørgsmål kan krimi-forfatteren Sara Blædel godt tillade sig at stille.

For det er ikke kun hendes bøger, der sælges i højt tempo. Hun har nemlig netop solgt sit rækkehus i Kartoffelrækkerne på Østerbro i København på bare én dag.

Rækkehuset blev udbudt officielt til salg 20. oktober. Allerede dagen efter kunne ejendomsmægleren forsyne onlinesalgsopstillingen med det glædelige skilt: Solgt.

Det skriver Boliga.

Det tog altså ikke mere end en enkelt dag på det officielle marked - og måske lidt flere på mæglerens interne køberliste - før rækkehuset havde fundet sig en ny ejermand.


Foto: Nybolig Thomas Boye Jensen

Udbudt til svimlende million-beløb

Det 135 kvadratmeter store by-rækkehus, der fordeler sig på tre plan og seks værelser, var udbudt til hele 11 millioner kroner.

Det er ifølge Boliga halvanden million kroner mere, end hvad krimi-forfatteren selv lagde på bordet, da hun købte huset i januar 2015.


Foto: Nybolig Thomas Boye Jensen

Om Sara Blædel har fået den fortjeneste er endnu uvist, da salget fortsat ikke er tinglyst.

Det er dog ikke kun markedet, der er steget i Blædels favør. Huset har også gennemgået en total renovering, så det ifølge mæglerens salgsannonce fremstår som et "gennemført hjem med en stilren indretning".

Foto: Nybolig Thomas Boye Jensen

Sommerhuset er stadig til salg

Vil du gerne flytte ind der, hvor tankerne bag Sara Blædels ni krimier om politikvinden Louise Rick og journalist-veninden Camilla Lind er spiret, har du stadig muligheden.

I begyndelsen af oktober satte Danmarks krimi-dronning nemlig sit sommerhus i Hornbæk, Nordsjælland, til salg.

Her er der mulighed for at bruge fritiden i den 94 kvadratmeter store bolig med privat svømmepøl og en beliggenhed tæt på skov og strand - hvis du vel at mærke har de 4,6 millioner kroner,, som sommerresidensen er udbudt til.

Du kan se Sara Blædels sommerhus her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.