Er du skyldig? Disse restaurantgæster pisser tjenerne af

Visse restaurantgæster kan give køkkenchefer, kokke og tjenere en rigtig dårlig arbejdsdag. Se her, om du begår de mest irriterende restaurant-synder.
Kommer du til at give tjenere og kokke en dårlig arbejdsdag, når du går på restaurant - måske endda uden at vide det?
Kommer du til at give tjenere og kokke en dårlig arbejdsdag, når du går på restaurant - måske endda uden at vide det? Scanpix / modelfoto

Er du en af dem, der ødelægger tjenerens arbejdsdag, når du går ud og spiser - endda uden at være klar over det?

Berlingske har spurgt nogle danske køkkenchefer, hvilken type gæster, der irriterer dem og deres ansatte mest.

Ikke overraskende er det blandt andet de gæster, der taler grimt til eller om tjenerne - for eksempel fordi tjeneren er udenlandsk, eller fordi der er opstået en misforståelse omkring bestillingen.

Men også gæster, der først på restauranten informerer om allergier, er upopulære. De gør det nemlig sværere for kokkene at lave maden, end hvis de på forhånd vidste, at de skulle sørge for at have et alternativ parat.

Gæster, der selv vil bestemme bordet, eller brokker sig over at skulle sidde for tæt på andre gæster, får også den nedadvendte tommelfinger.

Og så er opmærksomhedskrævende gæster en plage. Hvis man går på en halvbillig restaurant, kan man ikke forvente, at tjeneren holder stolen og hælder vin op, lyder det fra køkkencheferne.

Se de andre restaurant-synder på b.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.