Efter skilsmissen: Alexandra hyrer topadvokat

Grevinde Alexandra har hyret en topadvokat efter skilsmissen fra Martin Jørgensen.
I september sidste år annoncerede grevinde Alexandra, at hun og Martin Jørgensen efter otte års ægteskab skulle skilles. Nu har hun hyret en topadvokat.
I september sidste år annoncerede grevinde Alexandra, at hun og Martin Jørgensen efter otte års ægteskab skulle skilles. Nu har hun hyret en topadvokat. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Stemningen mellem de tidligere ægtefæller grevinde Alexandra og Martin Jørgensen er tilsyneladende ikke helt god.

I hvert fald har grevinden nu hyret topadvokaten Bjarke Vejby, der er partner i firmaet Bech-Bruun. Det bekræfter advokaten selv over for BT.

- Ellers har jeg ingen kommentarer om mine klienter eller den konkrete sag, siger han til avisen.

Og Bjarke Vejby er ikke en hr. hvem som helst. Det er blandt andet ham, der repræsenterer sangerinden Aura Dione i hendes bitre kamp mod ekskæresten, Skype-milliadæren Janus Friis.

- Jeg har aldrig mødt Bjarke Vejby personligt, men han er en garvet forhandler, der er vant til at føre tunge, højtprofilerede sager inden for ansættelsesret og medieret. Så umiddelbart tænker jeg, at Alexandra er gået til et meget dygtigt advokatfirma, selvom de ikke normalt specialiserer sig i skilsmisser og bodeling, siger Ulrik Grønborg til BT.

Han tør dog ikke svare på, hvorfor grevinden har hyret en så profileret advokat. Men han antager, at det kan være for at løse en eventuel konflikt.

I september sidste år annoncerede grevinde Alexandra, at hun og Martin Jørgensen efter otte års ægteskab skulle skilles. Ikke længe efter blev Martin Jørgensen set sammen med den tidligere X Factor-dommer Eva Harlou.

For nyligt kom det frem, at grevindens eksmand er blevet tager for spritkørsel, ligesom han kæmper med en stor gæld.  Alexandra kan til gengæld glæde sig over, at hun netop har scoret en milliongevinst på salget af det hus, som prins Joachim i sin tid købte til hende.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.