Efter årelang bæ-chikane: Fynbo afsløret af postbud

Politiet kunne takket være et vakst postbud pågribe en mand, der i årevis havde chikaneret læserbrevsskribenter med afføring, rotter og fiskeudstyr.
Et postbud afslørede en fynbo, der i årevis havde sendt chikanebreve med afføring og døde rotter. Det fremgår ikke af historien, hvad portotaksten er på en død rotte.
Et postbud afslørede en fynbo, der i årevis havde sendt chikanebreve med afføring og døde rotter. Det fremgår ikke af historien, hvad portotaksten er på en død rotte. Scanpix / arkiv

Døde rotter, undertøj, kuponkataloger, fiskeudstyr og afføring.

En 59-årig fynbo havde gennem otte år været aldeles kreativ og flittig, når det handlede om at sende uønskede gaver med posten til forskellige læserbrevsskribenter, der havde formastet sig til at ytre deres mening i den lokale avis. Men nu er manden pågrebet af politiet takket være et opmærksomt postbud, skriver Berlingskes Nyhedsbureau.

Ofrene for mandens usædvanlige chikane havde det til fælles, at de alle havde haft læserbreve i den lokale ugeavis, Øboen. Blandt andet havde en kvinde på Langeland modtaget breve med udpenslede seksuelle fantasier, fiskeudstyr, som hun ikke havde bestilt, samt breve med døde rotter og fæces.

Politiet bad tidligere på året postarbejderne om at være opmærksom på ildelugtende breve og kunder, der opførte sig mistænkeligt. Et vakst postbud henvendte sig med en mistanke, og nu har politiet pågrebet og sigtet chikanemanden.

Læserbrevskribenter kan forhåbentligt fremover tømme postkassen uden at finde breve med rotter, pøller og andre skumle genstande.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.