Dronningen på besøg hos rebellen: En fantastisk oplevelse

Rebellen fra Langeland fik fredag besøg af dronning Margrethe.
Foto: Privat

Da dronning Margrethe som sidste stop på sit sommertogt fredag gæstede Langeland, lagde hun også vejen forbi værestedet Hjørnet og lederen af socialpsykiatrien, Ole Sørensen. Bedre kendt som Rebellen fra Langeland.

Han blev kendt, da DR tidligere på året sendte et program om ham og hans måde at arbejde på. Men selvom han efterhånden selv er blevet vant til at give interviews og optræde på tv, så gjorde dronningens visit indtryk på ham.

- Det er en kæmpe fornøjelse, siger han og fortæller, at han torsdag aften også var ombord på Kongeskibet Dannebrog.

- De to dage har været en fantastisk oplevelse. På Hjørnet gik det rigtig godt, og ceremonimesteren har været helt utrolig dygtig. Selv om alt er kørt efter en snor ned på minutter og sekunder, så var det alligevel afslappet, fortæller han.

Selv er han dog ikke helt sikker på, om dronning Margrethe egentlig vidste, hvem han var.

- Men jeg var da den første, hun hilste på, da hun steg ud af bilen. Alle beboerne, personalet og børnehaven var her, så der var masser af mennesker, pointerer han.

Inden han inviterede dronningen indenfor i værestedet, fortalte han en lille anekdote om de billeder af alle de ansatte, der hænger i indgangen til stedet.

- Jeg fortalte, at de portrætter er nogle, beboerne har bedt om at få hængt op, for de vil helst ikke forveksles med personalet.

Herefter fik de en kop kaffe, mens han fortalte om de mennesker, der bor på Hjørnet, og det arbejde, de udfører der.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.