Det skal X Factor-finalisterne synge i aften

Fredag aften er det finaletid i X Factor, hvor de tre finalister skal på scenen flere gange.
Finaledeltagerne Ivarsson, Bang & Neumann, Jógvan og Emilie Esther dyster fredag aften om X Factor-trofæet i Boxen i Herning.
Finaledeltagerne Ivarsson, Bang & Neumann, Jógvan og Emilie Esther dyster fredag aften om X Factor-trofæet i Boxen i Herning. Foto: MOGENS FLINDT/POLFOTO

X Factor vinderen skal kåres i aften, når det store finaleshow afholdes i Boxen i Herning. Først optræder de tre finalister med et selvstændigt nummer, og derefter synger de en duet med en dansk kunster. Herefter stemmes to af finalisterne videre til en endelig finale, hvor de optræder med deres bud på en vindersang.

*Ivarsson, Bang og Neuman skal optræde med "The High Road", som er lavet af Broken Bells. Derudover skal de synge duet med Julias Moon og fortolke deres to sange "Palace" og "Lipstick Lies".

*Jógvan skal først synge Coldplays "Yellow" og dernæst optræde sammen med Ulige Numre. De skal sammen fremføre "København" og "Halvnøgen".

*Emilie Esther synger i aften Beyonce-nummeret "If I Were a Boy". I duetten optræder hun sammen med Stine Bramsen, når de skal synge "The Day You Leave Me" og "Karma Town".

Kilder: DR

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.