X Factor-par går fra hinanden

Vinderparret fra årets X Factor slutter samarbejdet. Det afslører Anthony og Jasmin tirsdag på Facebook.
Anthony og Jasmin har valgt at bryde samarbejdet.
Anthony og Jasmin har valgt at bryde samarbejdet. Foto: Mogens Flindt/free

De imponerede dommerne og seerne med deres vellykkede musikalske samarbejde og strøg til tops i underholdningsshowet X Factor - som den første gruppe nogensinde. Men nu er det slut for duoen "Anthony Jasmin", som har valgt at gå fra hinanden.

- Vi er blevet gode venner, men har besluttet os for at gå hver vores musikalske veje. Vi skal færdiggøre skole og finde ud af, hvilken retning vi vil gå, både musikalsk og personligt, skriver de to sangere på deres fælles Facebook-side.

De understreger, at venskabet er intakt, og at de ikke kan forestille sig, at de skulle stoppe med at tale sammen. Samtidig benytter de muligheden for at takke deres fans.

- Tusind tak for al den støtte, I har givet os. Det har været en sjov oplevelse, og vi har haft en fantastisk rejse, siden X Factor startede. Vi har vundet X Factor, vi har været i Hollywood, vi har ligget nummer et med "Do-Ya", vi har mødt en masse dejlige mennesker, vi har udgivet en EP og spillet en masse koncerter rundt omkring i hele landet. Det har været skidesjovt, skriver de på Facebook.

Parret blev styret til tops af X Factor-veteranen Thomas Blachmann, som med duoen vandt sin første X Factor-finale.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.