Danske stjerner sætter spurten ind

De danske kendisser Silas Holst, Ellie Jokar og Szhirley havde kridtet løbeskoene for at skabe opmærksomhed om et velgørenhedsprojekt.
Silas Holst var én af stjernerne, som valgte at tilbringe en aften i sportens tegn.
Silas Holst var én af stjernerne, som valgte at tilbringe en aften i sportens tegn. Foto: J¯rgensen Jakob/JAKOB J¿RGENSEN

Bladrer man i de danske ugeblade, ser man oftest de danske kendisser på den røde løber, hvor de oser af glamour. Det var dog langt fra tilfældet for tre af Danmarks stjerner, der mandag havde valgt at iføre sig løbeskoene og træningstøjet i en god sags tjeneste.

Danser Silas Holst, sangerinde og forfatter Szhirley og rapper Ellie Jokar havde kridtet løbeskoene, da de skulle deltage i modemagasinet Feminas årlige motionsløb i den københavnske Fælledparken.

Det var imidlertid ikke kun for motionens skyld, at tv-personlighederne havde valgt at tilbringe deres aften i sportens tegn. På Instagram lagde de tre berømtheder flere billeder op fra begivenheden, hvor de samtidig afslørede, at de satte løbespurten ind til fordel for velgørenhed.

- Fra Feminas kvindeløb med mine medambassadører for kampagnen "Kys Sclerose Farvel". Skøn dag med dejlige mennesker i den gode sags tjeneste, skriver Szhirley til et billede på det sociale medie Instagram.

Da Silas Holst var kommet i mål, var han hurtig til at give sine følgere et indblik i, hvor hård løbeturen egentlig havde været for den professionelle danser.

- Løb done! Og slog min egen rekordtid, skriver en smilende og svedig Holst på sin Instagram-profil.

Se Szhirleys billede her: https://www.instagram.com/p/BGC2APuigyu/?taken-by=szhirleys

Silas Holsts billede her: https://www.instagram.com/p/BGCmlE1KnUc/?taken-by=silasholst

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.