Dansefesten slut for komiker

Det var ikke mange dansetrin, komikeren Thomas Wivel nåede at vise. Han blev nemlig den første, seerne stemte ud af showet.
Thomas Wivel og Katrine Bonde blev det første par, der måtte forlade Vild med dans
Thomas Wivel og Katrine Bonde blev det første par, der måtte forlade Vild med dans Foto: FLINDT MOGENS/free

Den første rigtige dans blev også den sidste for komikeren Thomas Wivel og danserinden Katrine Bonde, der fredag aften røg ud af Vild med dans.

Her var seks af årets 12 par på gulvet for at vise deres rytmiske færdigheder i henholdsvis vals eller cha cha cha.

Ved showets premiere i sidste uge, hvor de seks første par var på gulvet, havde seerne sørget for at sende den tidligere sundhedsminister Astrid Krag og partneren Thomas Evers Poulsen i omdans.

Fredag aften stod det klart, at det var komikeren og hans partner, parret skulle kæmpe i mod, men seerne var altså med Astrid Krag.

Aftenens helt store topscorer var skuespillerinden Paprika Steen og hendes partner, Mads Vad, der for deres cha cha cha fik hele 17 point af dommerne.

Modsat måtte badmintonspilleren Tine Baun og partneren Frederik Nonnemann skrabe bunden med kun otte point fra de dansekyndige.

Det er 11. gang, TV2 sender Vild med dans, der denne gang også har skuespillerinden Line Kruse, vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og gymnasten Helge Wammen i konkurrencen.

Showet sendes igen fredag den 26. september. Her skal alle parrene på gulvet.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.