Britney afslører: Sådan holder jeg min krop

I et nyt interview fortæller sangerinden Britney Spears, hvad hendes bedste metode er for at holde den 33-årige mor-til-to-krop toptrimmet.
Sangerinden Britney Spears har én nøgle til at få den krop, hun har, røber hun.
Sangerinden Britney Spears har én nøgle til at få den krop, hun har, røber hun. Foto: Peter Kramer/AP

Hun blev verdenskendt, da hun troppede op i en skolepigeuniform med kig til maven i debutvideoen til gennembrudshittet "Baby One More Time" i 1998.

Siden har sangerindens Britney Spears' krop været konstant i fokus, og nu fortæller hun så i et nyt interview med Women's Health, hvad hun gør for at holde kroppen sprød som 33-årig mor til sønnerne Sean Preston på ni og otteårige Jayden James, som hun har med eksmanden, danseren Kevin Federline.

- Efter jeg fik Jayden, var det virkelig nemt at komme tilbage i form, men fem år senere begyndte jeg at opdage, at min krop ændrede sig. Mine hofter er blevet en smule bredere, fordi jeg har fået børn, siger Spears, der afslører, hvordan hun trimmer kroppen.

- Det har været afgørende for mig at være vedholdende med min træning. Vedholdenhed er nøglen, siger hun. Og ud over en streng træningsrutine står den også på mental motion for popsangerinden.

- Jeg mediterer. Men enten bliver jeg helt vild i hovedet, eller også falder jeg i søvn, siger hun.

En trimmet krop må Spears siges at have, for tidligere i år lancerede hun sin egen undertøjskollektion i samarbejde med det danske lingerifirma Change.

Noget, der dog også får pulsen op hos den 33-årige popprinsesse, er hendes nye kæreste, produceren Charlie Ebersol, som hun har delt sin begejstring for de på sociale medier.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.