Blogger-Johnny raser: Joachim B. er en tæppepisser

Den arbejdsløse blogger langer ud efter Ny Alliances stærkt profilerede medlem.
Denne mand er ifølge Johnny Larsen et blålys.
Denne mand er ifølge Johnny Larsen et blålys. Folketinget

Joachim B. Olsen er en hysterisk tæppepisser, der kan trækkes op til at bjæffe når som helst. Det mener i hvert fald Avisen.dk's meget læste - og meget bramfri - blogger, Johnny Larsen.

I et nyt blog-indlæg spider han den tidligere kuglestøder, der "aldrig har lavet en skid andet end at hæve ved kasse 1."

"Han er sendt ud for at bjæffe igen-igen-igen. Han får også al den taletid, hans ejere kan ønske sig, og jeg forstår hvorfor: Han giver seere, lyttere, læsere, og derfor flokkes medierne om ham for at få ham med," skriver Johnny Larsen blandt andet i blog-indlægget.

"Alt for mange støtter ham"

"Han har lige kaldt SF for Nationalsocialister, og i et forsøg på at bløde nazibeskyldningen lidt op, forsøger han at ændre det til nationale socialister," tordner Johnny Larsen, der nævner Joachim B's udfald mod SF og 3F i sagen om den danske vognmand, der bruger billige øst-chauffører, og føler sig hetzet ud af Danmark af venstrefløjen og fagbevægelsen.

"Der findes tilstrækkeligt mange danskere, som vil give ham deres stemme. Der er alt, alt for mange, som støtter op om hans nazibeskyldninger, og der er alt for mange der mener, at han har ret, når han siger, at det er 3Fs skyld, at vognmænd på flytte til udlandet."

Læs hele blog-indlægget her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.