'Blærerøven' træt af "skinger" kvindesnak: Jeg brækker mig, når venstre-partier galer op

Kvinder har opnået ligestilling, mener Mads Christensen. Han synes, feministerne i stedet skulle kæmpe lidt for mænds rettigheder.
Kvinder idag er ikke længere undertrykte, selvom feminister gerne vil fremlægge det sådan, mener 51-årige Mads 'Blærerøv' Christensen.
Kvinder idag er ikke længere undertrykte, selvom feminister gerne vil fremlægge det sådan, mener 51-årige Mads 'Blærerøv' Christensen. Foto:Thomas Lekfeldt/Scanpix/Arkiv

- Jeg er ved at brække mig, når venstre-partier som Enhedslisten galer op om øremærket barsel. Det er en hån mod familiernes frie valg, lyder det fra livstils-skribent og foredragsholder Mads Christensen - også kendt som 'Blærerøven'. 

Han lægger ikke skjul på, at han er liberalist og tror på, at de fleste mænd og kvinder selv kan træffe de bedste beslutninger for deres liv, uden staten behøver at blande sig. Mads Christensen mener derfor ikke, det er et problem, når en ny meningsmåling, som Wilke har lavet for Avisen.dk, viser, at kvinderne stadig står med hovedansvaret for de huslige gøremål.

- Hvis det er et problem, så er det et forældet problem, fastslår Mads Christensen og uddyber:

- I dag er kvinder selvstændige og stærke nok til at sige fra. Hvis en kvinde i et forhold befinder sig i den traditionelle kønsrolle, hvor hun står for tøjvask eller rengøring, så er det, fordi hun selv har taget den rolle, siger Mads Christensen.

Han tilføjer, at der ikke er tale om ulykkelige forhold, hvor kvinden af den ene eller anden grund er underlagt tvang eller trusler om vold.

Træt af skingre feminister

- Men kvinder generelt i dag er altså ikke længere undertrykte, selvom nogle feminister gerne vil fremlægge det sådan, siger han.

Mads Christensen mener, at kvinder formelt er ligestillet med mænd, efter der er kommet lovgivning om ligeløn og ligebehandling. Og han er derfor træt af ”skingre feminister” i den offentlige debat.

- Hver gang jeg hører en vred kvinde stå og stampe, så tænker jeg: Du er for sent på den, skat. I vandt kampen for 50 år siden.

Tragiske mænd

Der er altså ikke brug for nogen kvindekamp i dag, hvor kvinder tordner frem på uddannelsesområdet, mener 'Blærerøven'. Til gengæld er han bekymret for mændene, som han betegner som en uddøende race.

Han hentyder til, at mænd i dag er dårligere uddannede, hyppigere repræsenterede i kriminalstatistikkerne og har større risiko ende som hjemløse eller begå selvmord.

- De her tragiske mænd er dårligere stillet ved skilsmisser, eller hvis de har brug for krisehjælp. Jeg foreslår, at kvinderne bruger deres kampdag på de her mænd i stedet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.