"Årgang 0": Emma holder pause og Rachel er rejst ...

Rachel er taget til Argentina som udvekslingsstudent. Emma bøvler med smerter i det ene knæ
Fra venstre er det Stephanie fra Slagelse, Christian fra Aarhus, Emma fra Tarm og Rachel fra Aabenraa. 
Fra venstre er det Stephanie fra Slagelse, Christian fra Aarhus, Emma fra Tarm og Rachel fra Aabenraa.  Foto: Thomas Marott/TV 2

Emma har meldt fra og Rachel er rejst til sydamerika. Fundamentet under succes-serien "Årgang 0" vakler, når kun den ene halvdel, Stephanie og Christian, fortsat er med.

Men det skal nok lykkes at få skruet en ny omgang "Årgang 0" sammen til den kommende vinter. Det forsikrer TV 2 overfor Ekstra Bladet.

- Vi følger de unge mennesker fra 'Årgang 0' uanset, hvor de er, så selvfølgelig er Rachel også med i de nye programmer til næste år, selvom hun rejser til Argentina som udvekslingsstudent, siger TV2-redaktør Mette Heiberg til avisen.

Dårligt knæ og Asperger

Mens Emma og hendes familie tidligere på året meldte ud, at hun blandt andet på grund af smerter i det ene knæ og at lillebroderen, Simon, har fået stillet diagnosen Asperger, ikke deltager i 2016, så er Rachels tur til Sydamerika ikke nogen hindring for hende at deltage.

- Nu er meget af år 2016 jo gået, så rigtig mange af optagelserne er i kassen. Men filmholdet skal også til Argentina og besøge Rachel en enkelt gang i år. Det er både den familie, hun bor hos, og den organisation, hun rejser med, indforstået med, siger Rachels far, Lars Ellebye, til Ekstra Bladet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.