Vild løn til Lego-dronning: Så meget tjener hun
Sofie Kirk Kristiansen trækker et to-cifret millionbeløb ud til sig selv. I baggrunden er det hende forældre, Kjeld og Camilla Kirk Christiansen. Foto: Robert Attermann/Red Star/Scanpix/arkiv
Den 40-årige Lego-arving, Sofie Kirk Kristiansen, putter millioner af kroner ind sin sydjyske ejendom.

Sofie Kirk Kristiansen har skruet ned på sine lommepenge. Det skriver Se og Hør.

For selv om Lego-dronningens private selskab, Sofies Holdingselskab ApS, er noteret for en formue på over 1,2 milliarder kroner, så "nøjes" hun ifølge Se og Hør med at udbetale 60 millioner kroner til sig selv mod 100 millioner kroner sidste år.

Det fremgår ifølge ugebladet af regnskabet. Her læser ugebladet også, at den 40-årige Lego-arving de seneste år har puttet 86 millioner kroner ind i sin ejendom, Klelund Plantage mellem Holsted og Hovborg i Sydjylland. På Klelund Plantage har Sofie Kirk Kristiansen blandt andet genopført et jagtslot.

For nyligt kom det frem, at Sofie Kirk Kristiansen og hendes to søskende, Thomas Kirk Kristiansen og Agnete Kirk Thinggaard, har haft et uheldigt 2016, hvad angår økonomien.

Tilsammen tabte de tre Lego-arvinger 166,3 millioner kroner efter skat.

Sofie Kirk Kristiansen, som er veninde med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, blev skilt i 2014, efter hendes mand og faren til hendes to børn, Christopher Kiær Thomsen, var faldet for stewardessen Christina Rehnquist.

Ifølge Se og Hør flyttede Christopher Kiær Thomsen og Christina Rehnquist, som er ti år yngre end Sofie Kirk Kristiansen, sidste sommer sammen i hendes villa i Juelsminde.