Karsten Ree: Krydderi at gå i swingerklub
Ægteparret Karsten og Janni giver gode råd til danskerne.  FOTO: Scanpix
Karsten og Janni råder en kvinde til at følge efter sin mand i swingerklub, for måske kan det give forholdet et ekstra skud spænding.

Ægteparret Janni og Karsten Ree har en ugentlig brevkasse i ugebladet HER&NU. Her svarer de på spørgsmål og vender problemer med læserne, og nu er dilemmaet altså kommet til det at gå i swingerklub.

En ulykkelig læser fortæller nemlig, at hun har opdaget, at hendes mand går i swingerklub. Hvad skal hun gøre ved det?

Her mener Karsten Ree bestemt, hun skal se det som en udfordring:

- Du kan da prøve at tage en snak med ham og tilbyde at tage med. Ellers må du hyre en detektiv, der kan tage derned og kigge for dig. Eller klæde dig ud. Så kunne det være, du kunne ”møde” ham i klubben. Det kunne måske give det hele lidt krydderi, svarer han i HER&NU.

Du skal ikke være ked af det

Janni svarer lidt mere nedtonet på spørgsmålet, for mest af alt synes hun ikke, at den ulykkelige læser skal gå rundt og være trist over situationen.

Hun siger, at læseren skal huske på, at i en swingerklub er man sammen med andre.

Det betyder altså, at læserens mand sandsynligvis har sex med andre, i mens hun sidder hjemme i sofaen og ikke aner, hvad han laver.

Derfor råder Janni til, at kvinden spørger manden ud om, hvad der foregår. Hun skal ikke gå rundt og være i tvivl, for det er ikke godt.