Stort dansk band i chok: Forsanger syg af kræft
Ronnie Atkins, der til daglig hedder Paul Christensen, under en koncert. Han forklarer i et åbent brev på Facebook, at han fik diagnosen for tre uger siden. Han betegner det som et "chok", som kom uventet og uden varsel. (Arkivfoto). (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix)
Ronnie Atkins fra Pretty Maids har fået lungekræft og indstiller musikalske aktiviteter på ubestemt tid.

Forsangeren i det danske rockband Pretty Maids, Ronnie Atkins, er blevet diagnosticeret med lungekræft. Derfor aflyser bandet i første omgang alle sine koncerter til og med januar 2020. Det oplyser Pretty Maids på Facebook.

- Vi beklager den ulejlighed, som det kan medføre. Lige nu er alle vores planer i bero, så i øjeblikket kan vi ikke sige mere på grund af den nuværende situation.- Al fokus er på Ronnies helbred og behandling, skriver Pretty Maids på Facebook.

54-årige Ronnie Atkins, der til daglig hedder Paul Christensen, forklarer i et åbent brev på Facebook, at han fik diagnosen for tre uger siden. Han betegner det som et "chok", som kom uventet og uden varsel.

Opereret

Han skriver videre, at han er i behandling og blev opereret for to uger siden. - Ifølge lægerne er mine udsigter gode, med tanke på at det er lungekræft. Jeg skal dog igennem yderligere behandling de næste par måneder for at være på den sikre side.

- Dette betyder desværre, at jeg er nødt til at træde tilbage fra de fleste musikalske aktiviteter, koncerter med mere i en ubestemt periode, skriver frontmanden. Ronnie Atkins var med til at stifte Pretty Maids i Horsens i 1981. Jyderne havde deres storhedstid i 1980'erne og har opnået pæn international succes i blandt andet Tyskland, Sverige og Japan.

Bandet har 8. november planlagt at udsende karrierens 16. album, der bærer titlen"Undress Your Madness". Af Pretty Maids' hjemmeside fremgår det, at koncerter i december i København og Horsens er aflyst, ligesom en koncert 31. januar 2020 i Stockholm, Sverige, er aflyst.

/ritzau/

via Listen To News