Dagbog 3: Med en død kylling i snor

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Fredag aften:

Tingene kører rundt for mig nu. Klokken er vist cirka 20.00. Møder en fra fra mine børns børnehave, der hedder Lasse Rumko. Han ruller en kæmpejoint. Jeg griner med.

Skal skrive den her dagbog (den man kunne læse i går.) Og tak til alle til 47 mennesker, der har brugt blot et øjeblik på at kigge med - det gør det hele værd), Jeg går derfor glip af Klaxons, som jeg egentlig skulle anmelde. Hører de sidste numre. De er godt eksempel på dansabel britrock, som kan tåle hypen.

Skal anmelde Queens Of The Stone Age, der spiller kl. 22.30 (læs anmeldelse et eller andet sted på sitet). Jeg møder bekendte fra et dansk rockband, der tidligere har haft større succes. De mangler et tørt sted at sniffe coke, så ad omveje lander stadset i min uvaskede håndflade, som derefter bliver både sniffet og slikket grundigt rent. De er skøre, de musikanter.

Ved midnat.
Spiser jalapenôs-burger og møder gammel veninde, der har fået ny mand. De foreslår partnerbytte selv om min kone ikke engang er med. De er skøre, de festivalgængere.

01.00
Tropper op til Nephew sammen med min 12-årige datter, der trods dårligt vejr og kold vind er i glimrende humør. Vi skråler ’du er Superliga’ sammen, og jeg tænker, at det ikke er et spor for tidligt, at hun er på Rozkildeeeee.

01.30.
Går til Hatesphere-koncert i Arena. De spiller ond, ond dødsmetal. Datter kan ikke lide det. Hun går med barnepige tilbage til Mediebyen. Møder et kendt dansk rockband, der tilbyder mig MDMA (også kendt som Danish Music Awards), et særligt ecstasy-designerdrug. Pusheren er en fyr, der har smuglet stofferne ind via sit job som handicaphjælper. Et ret specielt bierhverv, tænker jeg.

De tillader sig at låne både mit Q8-kort og et Guldkort til Tivoli, så de kan mase krystallen til snifbar sne der midt i smatten. Den kendte guitarist hopper rundt og ter sig som en kylling. Jeg skynder mig at smutte.

02.43
Finder datter og vi finder telt. Naboerne synger os i søvn.

09.30.
Morgenmad med gode venner. Vi drikker kaffe i timevis til vi igen har øjne. En fyr går forbi med død kylling i snor. Folk lufter de særeste ting hernede.


  
 

 

 

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.