Bondam ud af byen

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.

Send normaliseringen til provisen og bevar byens mangfoldighed

Det er med stor skam, at jeg må meddele det. At jeg under sidste kommunalvalg gav Klaus Bondam en personlig stemme, fordi jeg var overbevist om at netop han ville kunne gøre København mere tolerant. Men ak og ve, nu viser det sig, at manden er en bondetamp i byklæder.

På blot få måneder har Teknik-og miljøborgmesteren således scoret et hat-trick i politisk hovmod af en så skidtvigtig karakter, at det mest hører hjemme i den form for tv-soap, som Bondam selv engang fjollede rundt i.

Først afviser Klaus og Ritt i al hemmelighed en cykelbro fra City til Holmen - uden at drøfte det gratis tilbud med Borgerrepræsentationen.

Dernæst afviser den radikale mediedarling at frede et af Arbejderbevægelsens,  kvindekampens og ungdomsoprørets mest historiske huse, hvorfor Jagtvejen i dag mangler en tand i undermunden, grundet et vist kommunalt paradentose-angreb.

Og nu er den så gal igen. For (og hold nu fast) København er med borgmesterens ord ramt af skødesløs cykelparkering , og bør som sådan straffes med bøde. Yes, den er god nok. Der skal vanke p-afgift, når frække folk stiller deres cykler uden for stativet på Hovedbanegården og Nørreport, eller måske formaster sig til at læne jernhesten op ad en pæn Strøg-butik.

Hvor pernittengryn kan man egentlig blive, Bondam? Hvad bliver det næste? At forældre skal have bøder, hvis deres snotnæsede unger hænger for længe på gadehjørnet? At de lokale drukkenbolte skal betale afgift for at sidde og fylde på bænken? Hvor langt vil man gå i normaliseringen af København?

Jeg har en her-og nu løsning: Alle dem, der gerne vil forbyde, afrette og regulere vores historisk set mangfoldige og rummelige hovedstad, så den ender som et poleret parcelhuskvarter, kan med fordel flytte til provinsen.

Jeg kommer selv derfra, og der er masser af plads til typer som Ritt, Ruth og Bondam. Eller sagt med et frit fortolket gammelt cyklist-slogan: Bilen ind i Bondam. Bondam ud af byen .

 

Dette er et blog-indlæg og ikke et udtryk for Avisen.dk's holdning. Hvis du finder, at indlægget er æreskrænkende eller indeholder injurier, så send en mail til tip@avisen.dk.