Skal du være verdensmester?
I dag begynder VM i fodbold, og på Avisen.dk kan du vise dine evner som sofatræner. Hvis du kan gætte resultatet af dagens kamp, så har du mulighed for at vinde et gavekort.

Deltag i VM-spillet her: www.avisen.dk/vmspil 

Hver dag trækkker vi lod om 2 x gavekort på 250 kroner som frit kan vælges på sendentanke.dk

Danmark er med, og det gør den store fodboldfest sjovere. Selv om vi på Avisen.dk ikke går meget op i sport, vælger vi i VM’s og sommerens navn at gøre en undtagelse. Fodbold og Danmark har fat i mange danskere. VM med Ronaldo, Messi og Neymar som superstjerner ER noget særligt.  

Avisen.dks vm-site finder du her: www.avisen.dk/vm

Frem mod VM’s start vil vi bringe dagsaktuelle nyheder fra Ritzau og vores faste samarbejdspartner til VM, fodboldmediet Mediano. Her vil kyndige og engagerede fodboldskribenter indføre dig i de mange, mange vinkler i verdens største sport – og hvis du er til det, kan du gå ombord i Medianos podcasts om slutrunden. Der er masser af indhold til den fodboldgale.

Sammen med LO Plus præsenterer vi en daglig quiz under VM, hvor du kan spille på resultatet af den mest interessante kamp. Og når Danmark spiller, øger vi omtalen, for ja, det er allersjovest, hvis de rød-hvide drenge spiller stort og går videre til de afgørende knock-out kampe.

God fornøjelse!