Vild forvandling: Fra stinkende pelsklump til lykkelig hund

En forsømt shih tzu blev reddet og har nu fået et nyt hjem. Se den rørende video.

Fra et elendigt hundeliv til et lykkeligt hundeliv. Der er sket meget for den kære shih tzu-hund Bentley, siden vovsen blev bragt ind til dyreværnsorganisationen West Yorkshire Dog Rescue i England for en lille måned siden.

Bentley var i absolut miserabel stand, da den ankom til den britiske organisation. Pelsen var én stor stinkende, sammenfiltret kage, og Bentleys sind bar præg af, at hunden igennem meget lang tid var blevet udsat for vanrøgt og svigt. Den var skræmt og aggressiv og tillod ikke, at nogen rørte ved den. Og det var tydeligt, at den fuldkommen filtrede pels påførte den store smerter.

Tilliden er genvundet

9. februar fik Bentley den helt store tur hos hundefrisøren. Mens den var under bedøvelse, blev den befriet for sit pels-fængsel. Det var noget af opgave for hundefrisøren, der havde lukket for alle andre hundekunder på dagen for helt at kunne hellige sig den forsømte shih tzu.

Efterfølgende blev hunden vaccineret, behandlet for orme og lopper - og den fik et bad og masser af omsorg. Overraskende gevandt den tilliden til mennesker. Sidste nye om Bentley er, at hunden nu har fået en ny menneskefamilie, som i forvejen har to hunde - og som tager sig kærligt af den nu nyklippede og glade hund.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.