Tyk rødhåret tog-blotter efterlyses: "Det er for klamt"

Kvinde har meldt til politiet, at hun blev udsat for blufærdighedskrænkelse i et tog mellem Holbæk og Vipperød.
Politiet i Holbæk modtog torsdag en anmeldelse fra en ung kvinde, der var blevet udsat for blotteri i et tog.
Politiet i Holbæk modtog torsdag en anmeldelse fra en ung kvinde, der var blevet udsat for blotteri i et tog. Foto: Colourbox

"Det er for klamt."

Med disse velvalgte ord sagde en 21-årig kvinde fra over for den blotter, hun torsdag i denne uge mødte i et tog, der var på vej fra Holbæk til Vipperød.

Den 21-årige kvinde har anmeldt episoden til Midt- og Vestsjællands Politi, der i deres døgnrapport omtaler hændelsen og samtidig efterlyser den formodede blotter - som ifølge politiet muligvis har stået bag flere nøgen-optrin i tog.

Kvinden beskriver ham son en yngre fyr på 15-18 år med rødt kort hår. Han var kraftig af bygning og iført en blå Adidastrøje med lynlås og cowboybukser. Han medbragte en rygsæk.

Ifølge kvinden satte han sig på et sæde over for hende og begyndte at onanere. Hun skred så med ordene: "Det er for klamt" og gik gennem toget for at finde togpersonalet. Da de sammen kom retur til pladsen, var den unge mand forsvundet.

Politiet anfører i døgnrapporten, at det ikke er første gang, man har modtaget anmeldelser om blotteri i tog.

"Signalementet ligner også det, som tidligere er anmeldt. Politiet vil meget gerne have fat i gerningsmanden og vidner eller andre med kendskab til sagen. Ring 114," lyder opfordringen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.