Tog-blotter fundet: Er kun 14 år

Erkender at have blottet sig i tre tilfælde.
De sociale myndigheder og drengens værge var til stede ved afhøringen, hvor han erkendte at have blottet sig i toget de tre omtalte gange.
De sociale myndigheder og drengens værge var til stede ved afhøringen, hvor han erkendte at have blottet sig i toget de tre omtalte gange. Foto: SCANPIX arkiv MODELFOTO

Flere unge kvinder har i den seneste tid haft ubehagelige oplevelser som passagerer i den lokale Nordvestbanen ved Holbæk på Sjælland.

I tre tilfælde har kvinder i toget oplevet en blotter, der satte sig overfor dem og hev 'sjoveren' frem. Nu er krænkeren fundet, og det viser sig, at han kun er 14 år gammel, kan man læse af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport.

De tre tilfælde af blotter i fandt sted 25. august, 28. august og 3. september i de tidlige eftermiddagstimer. Ofrene er kvinder i alderen 18 til 21 år.

Af døgnrapporten fremgår det, at efterforskningssektionen på Holbæk politistation fik drengen identificeret ud fra det signalement, ofrene gav af ham. Da gerningsmanden er 14 år og dermed under den kriminelle lavalder på 15 år, kunne politiet ikke sigte, men dog afhøre ham for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse.

De sociale myndigheder og drengens værge var til stede ved afhøringen, hvor han erkendte at have blottet sig i toget de tre omtalte gange.

"Da drengen ikke kan straffes, vil politiet som afslutning på sagerne formelt underrette de sociale myndigheder om sagerne til deres vurdering af, om der skal foretages eventuelle sociale foranstaltninger over for den 14-årige," skriver politiet i døgnrapporten.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.