TV 2-værter afslører: Vi har alt andet end sex mellem os

Michèle Bellaiches børn kalder Hans Pilgaard for Onkel Hans.
Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche anno 2009.
Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche anno 2009. Foto: Andreas Hagemann Bro/Scanpix/arkiv

Tv-værterne Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche har et unikt forhold til hinanden. Et forhold, der begyndte for 20 år siden, da de skulle være værter sammen på TV3's program 'Go' Morgen'.

Og det, der begyndte som et rent kollegialt forhold, har siden udviklet sig til et søskendeforhold.

Det fortæller Hans Pilgaard til Ekstra Bladet.

- Der er alt andet end sex mellem os, siger Hans Pilgaard og fortæller, at de er meget ærlige og kontante overfor hinanden. De giver hinanden efterkritik på deres arbejde og taler om at lave tv.

Onkel Hans

- Nogle gange må jeg faktisk spørge hende, om hun er sikker på, vi ikke har haft sex, for hendes børn er som mine egne. Jeg føler virkelig, at de er mine, siger tv-værten, der bliver kaldt onkel Hans af Michèle Bellaiches to børn.

Senest blev Hans Pilgaards og Michèle Bellaiches forhold beseglet, da Hans Pilgaard overraskende dukkede op til Michèle Bellaiche 10 års-dag som vært på TV 2-programmet "Go' aften Danmark".

Bogaktuelle Hans Pilgaard

Den populære tv-vært er bog-aktuel. I næste uge udkommer selvbiografien "Støj og fortielser", hvor han, ud over at fortælle om sit tætte forhold til Michèle Bellaiche, også kommer med afsløringer et dobbeltliv som homoseksuel.

I bogen fortæller han, at Michèle Bellaiche troede, at han lagde an på hende, men at han sagde til hende; "Aldrig i livet ville jeg lægge an på dig. Med mindre du hed Michael og havde kort hår".


Hans Pilgaard og Michèle Bellaiche anno 1997. Foto: Jan Jørgensen/Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.