Populær tv-vært kommer med afsløring i ny bog

Til oktober kan du læse, hvordan livet har formet tv-værten Hans Pilgaard.
Hans Pilgaard er på vej sin første bog.
Hans Pilgaard er på vej sin første bog. Foto: Jeppe Michael Jensen/Scanpix/arkiv

53-årige Hans Pilgaard afslører i sin kommende bog 'Støj og fortielser', at han er adoptivbarn.

Det bekræfter den populære tv-vært overfor Billed-Bladet.

- Det har aldrig været en hemmelighed for mig, at jeg er adopteret. Det har været en fortielse for andre. I den her bog har jeg lyst til at stå ved mig selv på godt og ondt, råt og beskidt og ærligt og kærligt. Og én af de ting, der er i mit liv, som aldrig har været et kors - men en væsentlig del - er, at jeg er adoptivbarn, siger Hans Pilgaard til Billed-Bladet.

Det skabte Pilgaard

I bogen fortæller hans Pilgaard ifølge BT om sit liv og de oplevelser, der har været med til at definere ham som menneske.

Det gælder både det at springe ud som homoseksuel, gennemgå et kræftforløb og at blive skilt fra sin tidligere mand, Henrik.

Kaj og Bodil er far og mor

Han fortæller desuden til Billed-Bladet, at hans biologiske forældre stadig lever, men at han aldrig har kaldt Kaj og Bodil, der overtog ansvaret for ham og tog ham ind i deres hjem, andet end far og mor.

- Og det er fuldstændig sandfærdigt, at de er mine forældre. Hvem der er mine biologiske forældre, er en anden sag. Jeg kalder Kaj og Bodil for min far og mor og kunne ikke drømme om at kalde dem andet, siger Hans Pilgaard til Billed-Bladet.

Samarbejde om bogen

Bogen 'Støj og fortielser' udkommer den 11. oktober på Politikens Forlag og er Hans Pilgaards første bog.

Den skrives sammen med den tidligere journalist på Fyens Stiftstidende, Rikke Hyldgaard, som også har ført pennen i Dorthe Kollos selvbiografi 'Jeg er stadig her'. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.