Teenager filmede nøgen kvinde i solcenter - så skete dette

En teenager fra Roskilde kom søndag grumme galt afsted, da han forsøgte at filme en kvinde, der tog sol i det lokale solcenter.
Har du også hørt skræmmende historier om folk, der bliver begloet i solcentre? Der er altså hold i dem ...
Har du også hørt skræmmende historier om folk, der bliver begloet i solcentre? Der er altså hold i dem ... FOTO: Scanpix

En 14-årig dreng fra Roskilde er formentlig vågnet op med særdeles røde ører i dag. Han forsøgte i går, søndag, via sin mobiltelefon at filme en ung kvinde på 25 år, der tog sol i et solcenter.

Det skulle han så ikke have gjort.

Drengen var nemlig ikke spor stille under sin mission, og den unge kvinde, der havde gjort klar til en tur under den kunstige sol, spekulerede derfor over, hvorfor det puslede sådan i nabokabinen, hvor den unge fyr opholdte sig under sin ugerning.  

Ved nærmere eftersyn ser hun, at der er stukket en mobiltelefon ind til hende, og at hun øjensynlig blev filmet, mens hun soler sig nøgen, skriver lokalavisen.dk

En god mand er guld værd

Da kvinden erfarer, hvad der er på spil, giver hun et skrig fra sig. Den unge fyr tager springet og forsøger at stikke af.

Men uheldigvis for ham står kvindens mand ventende udenfor, og han slår straks en klo i den unge kåde fyr, som må erkende, hvad han har haft gang i. 

Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at sagen nu er overdraget til de sociale myndigheder, og at filmen er blevet slettet, så den unge kvinde ikke skal frygte, at hendes nøgentur på solbriksen bliver vist frem nogle steder.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.