Stjerne i DR's hit-serie: Kan du kende hende?

Det er i en noget mere hårdkogt og indadvendt version, vi plejer at se hende ...
Det er i en noget mere hårdkogt og indadvendt version, vi plejer at se hende ... Foto: Scanpix

Seerne er vant til at se hende i en noget mere hårdkogt og lettere sammenbidt version, når hun sammen med sin danske politi-kollega jager grumme forbrydere.

Men da der forleden blev holdt pressemøde i anledning af den kommende sæson 3, var det en mild, glad og yderst feminin Sofia Helin, der mødte journalisterne.

Den svenske skuespiller har rollen som den socialt dysfunktionelle efterforsker Saga Norén i DR's ultra-populære hitserie 'Broen', der til efteråret ruller over skærmen igen på DR1.

Saga Norén må i den nye sæson jage kriminelle uden sin faste makker, danske Martin, som Kim Bodnia spillede. Bodnia trak sig fra serien - bl.a. efter uoverenstemmelser med forfatterene om, hvordan hans karakter skulle udvikle sig.

- Børn og kunst bliver en vigtig del af Broen 3, og så bliver der leget lidt med drillerierne mellem det politisk korrekte Sverige og det politisk ukorrekte Danmark, har manusskriptforfatter Nicolaj Scherfig sagt til Ekstra Bladet om efterårets omgang Broen.

Meget tyder på, at den danske skuespiller Thure Lindhardt bliver Sagas nye makker. Intet er meldt officielt ud endnu, men at Lindhardt har en fremtrædende rolle, hersker der ingen tvivl om.

Saga Norén som vi kender hende fra 'Broen.' Ultracool. Foto: Baldur Bragason/SVT

Fem af de gennemgående skuespillere i 'Broen 3'. Fra venstre: Reuben Sallmander, Sarah-Sofie Boussnina, Sofia Helin, Thure Lindhardt og Maria Kulle. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.