Stak sit offer med kniv fem gange: Har du set denne mand?

Københavns Politi efterlyser en ung mand for et groft knivstikkeri.
Kontakt politiet, hvis du har set eller kender denne mand. Han er efterlyst for et knivoverfald.
Kontakt politiet, hvis du har set eller kender denne mand. Han er efterlyst for et knivoverfald. Københavns Politi / Overvågningskamera

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde denne unge mand, der er efterlyst for et groft knivstikkeri.

Episoden fandt sted tidligt søndag morgen klokken lidt over 6 på Torvegade på Amager, København, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Her var en 23-årig mand på vej hjem fra byen med nogle venner, men da de hævede penge ved en automat, blev de antastet af gerningsmanden, der begyndte at true og provokere.

Den 23-årige blandede sig og forsøgte at skubbe gerningsmanden væk, hvilket fik ham til at trække en kniv og stikke den 23-årige fem gange. Blandt andet blev han ramt i brystet og fik punkteret en lunge.

Efter knivstikkeriet flygtede gerningsmanden i retning af Christiania.

Politiet beskriver gerningsmanden som 20-25 år og 180-185 cm høj, almindelig af bygning og med et tyndt fuldskæg. Han er mellemøstlig af udseende, men taler dansk. Han var iført tofarvet kasket, mørk hoftelang dunjakke, blå jeans og mørke sko med hvide såler.

Hvis du kan genkende gerningsmanden eller har overværet episoden og ikke allerede har talt med politiet, må du meget gerne ringe på 1-1-4.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.