Skiltet, der hitter på Facebook - nu forklarer Coop sig

Nu kommenterer supermarkedskoncernen på det noget ... anderledes prisskilt, der reklamerer for søde alkopops.
En medarbejder i en Super Brugsen har angiveligt haft et kreativt øjeblik.
En medarbejder i en Super Brugsen har angiveligt haft et kreativt øjeblik. Andershemmingsen.dk

De piv-søde alkohol-sodavand Bacardi Breezer, Mokaï og Cult Shaker er på tilbud. eller rettere, det er 'Disko-Dasko Luder-benzin', der er prisfald på.

I hvert fald hvis man skal tro det prisskilt, der har vakt mange grin på de sociale medier i det seneste døgns tid. Nogle er dog også forargede over skiltets tone, mens andre igen har lidt svært ved at tro på, at det virkelig har været sat op i en Super Brugsen - hvor det angiveligt skulle være spottet.

Bt.dk bad Coop om en kommentar, og efter at have undersøgt sagen siger informationsdirektør i Coop, Jens Juul Nielsen, at det IKKE har været brugt i en butik.

Der er tilsyneladende tale om, at en medarbejder - med en vis sans for humor - producerede prisskiltet i forbindelse med, at han lavede det rigtige skilt til varerne.

- Han har øjensynlig sendt det til en ven, der formentlig så har lagt det ud på Facebook, siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør hos Coop, ifølge bt.dk.

Fotoet her stammer fra Anders Hemmingsen, som lagde fotoet på sin Instagram-profil, hvorfra det bredte sig. Foto: Andershemmingsen.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.